miércoles, mayo 14, 2008

Vida i obra d'Hergé


“Tintín en el món d'Hergé” és una exposició organitzada conjuntament per l'Octubre CCC i la Fundació Caixa Girona que recull dibuixos, fotografies, llibres i altres originals al voltant del món del gran il·lustrador belga i de la seua creació més coneguda, Tintin, un dels personatges més universals de la història del còmic.

Les creacions d’Hergé respiren dos elements bàsics per entendre l’art contemporani: el seu sentit transversal i la universalitat de la comunicació, el fet que els lectors de qualsevol lloc del món es puguen identificar amb els seus personatges, amb una trama on tan important és el que es diu com els suggeriments ocults.

Tintin humanista, científic, polític, escriptor, artista, aventurer, navegant… Hi ha un Tintin per a cada lector i tots es troben en aquesta exposició, bastida a partir d’elements absolutament originals de la col·lecció de Jordi Tardà.

Hui dimecres, inauguració a les 20:oo hores al Centre Octubre de Cultura Contemporània, al carrer Sant Ferran, 12 de València.

No hay comentarios: